Om LeanDNS

Vi verdens bedste DNS platform, med venlig og imødekommende community-basseret support og og premium support til erhvervskunder.

Platformen er bygget på opensource produkter, kædet sammen af software vi selv har udviklet og testet i produktion i over 15 år, vi ønsker ikke at gå på kompromis med hverken sikkerhed, stabilitet, brugervenlighed eller features. Rom blev selvfølgelig ikke bygget på en dag, og vi siger heller ikke at vi er der endnu – men vi er på vej, og vi er ikke bange for at sætte ambitionsniveauet højt.

Vores ambition er at LeanDNS skal være 100% gratis at benytte for private og mindre virksomheder, så satser vi på at tjene lidt ved at sælge support og ekstra features til større virksomheder. Derudover vil vi selvfølgelig sælge domæner, men bortset fra det er vores klare intention at give tilbage til det community som har givet os en masse.

Autoritativ DNS som er det vi udbyder, bruges hvis du ejer et (eller flere) domæner du skal have sat op, til eksempelvis hjemmeside eller E-mail, hvis du har behov for en DNS Server til din computer derhjemme, så er det ikke os, vi henviser istedet til CensurFriDns.dk.

 

Alle i teamet arbejder frivilligt og har fuldtidsarbejde ved siden af, udviklingen foregår med andre ord i vores fritid og udviklingstempoet er herefter, derfor beder vi jer have tålmodighed og håber at i vil hjælpe os med at teste de nye features efterhånden som de bliver releaset

Mvh

LeanDNS Teamet